'Venom 3'-nieuwkomer laat zich over de blockbuster uit: "we zijn bijna klaar"

'Venom 3'-nieuwkomer laat zich over de blockbuster uit: "we zijn bijna klaar"

Juno Temple, o.a. bekend van 'Killer Joe', zal in het afsluitende deel te zien zijn.

Het is een druk jaar voor Sony wat betreft alle Spider-Man spin-offs. Recentelijk kwam Madame Web eraan maar ook komen Kraven the Hunter en Venom 3 nog uit in 2024. We weten nu iets meer over de laatstgenoemde blockbuster.

Tijdens een recent interview laat actrice Juno Temple, die eveneens in het derde Venom-deel te zien zal zijn, zich uit over de film. Volgens haar zijn de opnames bijna volledig afgerond: "We naderen het einde. We zijn bijna klaar".

Ervaring
Temple vervolgt: "Het is een wilde maar tevens prachtige reis geweest. Het is allemaal zo nieuw voor mij, om te werken op zo'n gigantische set. Het was echt te gek. Ik heb ervan genoten en ik heb mogen samenwerken met zulke coole en getalenteerde mensen".

"Ik prijs mezelf dan ook gelukkig, dat ik een rol heb weten te scoren in deze film met zo'n ongelofelijke cast. Ik kan zelf niet wachten om 'Venom 3' met de wereld te delen. Ik denk dat we een goede film zullen leveren".

Wat te verwachten
Er is nog niet veel bekend over Venom 3, behalve dat het wordt geregisseerd door Kelly Marcel, die samen het script heeft geschreven met hoofdrolspeler Tom Hardy, die eveneens optreedt als producent. De blockbuster zal, als alles goed gaat, begin november in de bioscopen te zien zijn.NieuwsFilm

meest populair