Pedro Pascal neemt SAG Award dronken in ontvangst: "Ik kon nogal dom over nu"

Pedro Pascal neemt SAG Award dronken in ontvangst: "Ik kon nogal dom over nu"

De geliefde acteur wint de eerste grote filmprijs van zijn carrière.

Pedro Pascal is de laatste jaren niet meer weg te denken uit Hollywood. De acteur scoort de ene na de andere grote rol en wist nu een SAG Award te winnen voor zijn rol in de serie The Last of Us. Zijn speech was wel speciaal.

Pascal, eveneens bekend van Narcos en The Mandalorian, mocht de SAG Award in ontvangst nemen in de categorie 'Best Male Actor in a Drama Series'. Hij was duidelijk aangedaan door deze grote eer, maar had ook wel iets te diep in het glaasje gekeken.

Speech
Blijkbaar had Pascal niet verwacht dat hij ging winnen, want het lijkt een grote verrassing voor de geliefde acteur te zijn. Zo begint hij: "Dit is fout voor zoveel verschillende redenen. Ik ben een beetje dronken... Ik dacht dat ik wel dronken kon zijn, maar ik denk dat ik nu nogal dom overkom".

Pascal vervolgt: "Dit is zo'n ongelofelijke f*cking eer. Tegen alle andere genomineerde acteurs, ook al kan ik jullie namen nu niet herinneren, ik wil jullie ook feliciteren". Op het moment dat Pascal het wil hebben over zijn familie, wordt hij behoorlijk emotioneel.

Snel weg
Zo eindigt Pascal door te zeggen: "Ik krijg nu een paniekaanval, dus het wordt tijd om te gaan". Het is trouwens de eerste grote filmprijs in zijn carrière. Bekijk de apart maar tevens grappige speech van Pascal hieronder.NieuwsFilm

meest populair