DVDs lijken te verdwijnen, of zal deze 'Super DVD' daar toch verandering in brengen?

DVDs lijken te verdwijnen, of zal deze 'Super DVD' daar toch verandering in brengen?

Een DVD'tje waar maar liefst meer dan 200.000 films op kunnen staan!

Er zijn meer en meer streamingdiensten, waardoor er telkens minder gebruik wordt gemaakt van DVDs en Blu-rays. Daar zou misschien toch wel weer eens verandering in kunnen komen met de volgende uitvinding.

In China zegt een team wetenschappers behoorlijk dichtbij te zijn met de creatie van een 'Super DVD'. Volgens dit team bestaat deze DVD uit ongeveer 100 verschillende lagen en kan maar liefst 220.000(!) films bevatten.

Toekomst
Hoewel vandaag de dag bijna iedereen alleen maar gebruikmaakt van Netflix, Disney+ of een andere streaminggigant, vinden sommige mensen het nog fijn om DVDs te kijken. De technologische vooruitgang zorgt ervoor dat deze echter steeds 'zeldzamer' worden.

Veel grote winkels hebben al laten weten afstand te nemen van hun DVD-sectie. Ook Netflix stopte vorig jaar met zijn 'DVD-per-post-service', het product dat juist verantwoordelijk was voor de populariteit van de service bij de lancering.

Toch nog
Misschien dat een 'Super DVD' hier nog verandering in kan brengen, maar de vraag is of deze op de markt zullen verschijnen. Mocht dit ook het geval zijn, dan zal het ook afhangen van de prijs. Tijd zal het zeggen.NieuwsFilm

meest populair