Warner Bros-baas komt met groot nieuws: "Het 10-jarige stappenplan van DC"

Warner Bros-baas komt met groot nieuws: "Het 10-jarige stappenplan van DC"

Volgens David Zaslav zullen James Gunn en Peter Safran dit snel met de wereld delen.

Het is nu al meer dan een jaar geleden dat James Gunn en Peter Safran werden aangesteld als de grote DC-bazen. De twee hebben blijkbaar goede vooruitgang geboekt, want de Warner Bros.-CEO, David Zaslav, zegt nu dat ze hun tienjarige stappenplan gaan onthullen.

We weten al dat Guardians of the Galaxy-regisseur Gunn Superman: Legacy gaat maken, maar daar blijft het niet bij. Zo komt er ook een Booster Gold-serie en een Swamp Thing-film. Genoeg moois om naar uit te kunnen kijken, maar er komt nog veel meer aan.

Reactie
Zaslav licht een tipje van de sluier op door het volgende te zeggen: "Ik heb een glimp opgevangen van wat James en Peter aan het doen zijn en het is echt fantastisch. Verwacht de komende maanden veel meer nieuws".

"Ik denk dat James en Peter over enkele maanden zullen onthullen wat wij de komende 10 jaar kunnen verwachten". Gunn en Safran lieten al eerder weten dat de eerste twee 'hoofstukken' van het nieuwe DC acht tot tien jaar zullen duren, dus het gaat hier om héél wat films, series en dus informatie over waar ze naartoe willen werken.

DC vs Marvel
Gunn, die natuurlijk al eerder werkte voor Marvel, zegt dat fans niet moeten denken dat DC het nieuwe Marvel wordt: "Ik heb al vaker gehoord dat de nodige filmfanaten denken dat dit het Marvel 2.0 gaat worden. Ik zal niet ontkennen dat ik veel heb geleerd bij Marvel, maar DC is anders".


"Ja, we vertellen een enorm groot verhaal dat lijkt op dat van Marvel, maar ik denk dat wij meer gepland hebben. Hetzelfde team schrijvers heeft samengewerkt aan dit verhaal voor de toekomst. We creëren een universum, dat lijkt op een Star Wars of Game of Thrones achtige wereld, met verschillende plaatsen en tijden en complexe personages".

NieuwsFilm

meest populair