Deze 3 films op Netflix scoren enorm goed: Welke kies jij uit voor vanavond?

Deze 3 films op Netflix scoren enorm goed: Welke kies jij uit voor vanavond?

Drie films die erg positief zijn ontvangen op Rotten Tomatoes.

Er staan enorm veel films op Netflix. Soms bar slecht, soms best oké en soms erg goed! Hieronder drie prachtige films op de streamingdienst die het goed doen bij de critici.

Rustin

Regie: George C. Wolfe | Hoofdrollen: Colman Domingo, Chris Rock, Jeffrey Wright en CCH Pounder | Kijk nuDe homoseksuele, Afro-Amerikaanse Bayard Rustin wijdt zijn leven aan het implementeren van de rassengelijkheid. Rustin is dan ook de drijvende kracht achter de mars naar Washington in het jaar 1963 die van grote betekenis blijkt voor de burgerrechtenbeweging. Jaren later wordt Rustin ook activist voor de LGBTQ+ beweging en brengt hij de pandemie omtrent hiv en aids onder de aandacht.

The Green Sea

Regie: Angeliki Antoniou | Hoofdrollen: Aggeliki Papoulia, Yannis Tsortekis, Anneta Papathanasiou | Kijk nuEen vrouw met geheugenverlies krijgt een baan als kok in een taverna aan zee, waar haar maaltijden herinneringen oproepen bij de klanten. Dan ontdekt de eigenaar haar ware identiteit...

Tramps

Regie: Adam Leon | Hoofdrollen: Callum Turner, Margaret Colin, Mike Birbiglia | Kijk nuHet lijkt allemaal zo simpel: maak kennis met de chauffeur, rij samen naar de ontmoetingsplek en verwissel de ene koffer met de andere. Maar Danny maakt een fout en hij en z'n chauffeur Ellie komen terecht in een krankzinnig avontuur waarbij ze heel New York door moeten ploegen om Danny's fout recht te zetten.

NieuwsFilm

meest populair