Halle Berry eert de fans van 'Catwoman' en haar speech tijdens de Razzies

Halle Berry eert de fans van 'Catwoman' en haar speech tijdens de Razzies

De actrice speelde het spel mee en kwam haar 'prijs' voor slechtste actrice zelf ophalen.

Halle Berry heeft al de nodige topprestaties geleverd, maar hier hoort Catwoman zeker niet bij. Sterker nog, deze 2004-flop wordt vaak gezien als een van de slechtste films aller tijden, maar Berry schaamt zich er niet voor. Ze blikt nu zelfs terug op de gefaalde blockbuster.

Berry heeft de nodige 'highs and lows' gekend. Zo won ze een Oscar voor haar rol in Monster's Ball maar ook weer een Razzie voor Catwoman. Toch kwam ze deze prijs in ontvangst nemen, iets dat niet zo heel vaak voorkomt.

Uitleg
Enkele jaren geleden liet de geliefde actrice weten waarom ze de prijs voor 'slechtste actrice' persoonlijk kwam ophalen: "Ik denk dat wij als acteurs onszelf soms iets te serieus nemen. Wanneer we een grote prijs winnen voelen we ons beter dan de rest, maar dat is niet zo".

"Je wordt uitgekozen door een heel team en wordt erkend voor je werk, maar maakt je dat beter dan iemand die niet wint? Nee, in mijn ogen niet. Hetzelfde geldt voor de Razzies. Ben je de slechtste acteur van het jaar? Waarschijnlijk niet, je moet het gewoon niet al te serieus nemen".

Reactie
"Ik deed er gewoon aan mee. Als je een Oscar in ontvangst kan nemen, zou je ook je Razzie kunnen ophalen. Het betekent alleen: 'goed geprobeerd, maar het kan beter'. Als je geen goede verliezer kan zijn, kan je ook geen goede winnaar zijn. Ik heb het goed naar mijn zin gehad tijdens de Razzies!"


Berry deelde de bovenstaande video op haar Twitter-account, iets dat wederom aantoont dat zij zich niet schaamt voor Catwoman en alle fans nog eens even wil bedanken.

NieuwsFilm

meest populair