Biopic over zanger Robbie Williams heeft releasedatum te pakken

Biopic over zanger Robbie Williams heeft releasedatum te pakken

In de musicalfilm Better Man komt de carrière van de zanger uitgebreid aan bod.

Biopics zijn op dit moment hartstikke populair, dus het komt als geen verrassing dat deze films aan de lopende band in de bioscoop verschijnen. Binnenkort wordt Robbie Williams in de spotlights gezet; zijn biopic heeft een releasedatum te pakken.

Better Man vertelt het verhaal over het leven van de succesvolle zanger Robbie Williams. Volgens Deadline heeft de film al een releasedatum te pakken.

December
De film staat namelijk gepland voor 25 december van dit jaar, dat meldt de entertainmentwebsite. Paramount Pictures heeft dan een exclusieve release gepland, met een bredere release in bioscopen op 17 januari.

Better Man is een musical (zoals we Rocketman waarschijnlijk ook kennen) die geregisseerd is door Michael Gracey. Dat is geen onbekende van het genre, want hij maakte eerder al The Greatest Showman.

2021
De Robbie Williams-film is al lange tijd in de maak en het nieuws over het project kwam in 2021 al naar buiten.De carrière van Williams komt in Better Man uitgebreid aan bod. Na Take That werd hij namelijk ook hartstikke succesvol als soloartiest.

NieuwsFilm

meest populair