Josh Brolin haalt opnieuw uit naar zijn immense superheldenflop 'Jonah Hex'

Josh Brolin haalt opnieuw uit naar zijn immense superheldenflop 'Jonah Hex'

Alweer bijna 15 jaar geleden, maar de geliefde acteur heeft er nog steeds spijt van.

Josh Brolin is op dit moment te zien in Dune: Part Two, waarin hij een van de hoofdrollen vertolkt. Hij geeft dan ook de nodige interviews om de blockbuster in het zonnetje te zetten, maar tijdens een recent gesprek blikt hij terug op een van zijn grote flops.

Brolin heeft al de nodige topfilms gemaakt. Denk bijvoorbeeld maar aan No Country for Old Men en American Gangster, om er maar een paar te noemen. De superheldenfilm Jonah Hex hoort echter niet in dit rijtje thuis.

Waardeloos
Toen deze DC western-film in 2010 uitkwam, werd deze met de grond gelijk gemaakt. Op IMDb scoort deze een 4,7 en op Rotten Tomatoes zelfs maar een 12%. Hoewel in Jonah Hex de hoofdrol is weggelegd voor Brolin, haat hij deze film zelf ook.

Nu zegt hij er weer het volgende over: "Ik zal nooit stoppen met het belachelijk maken van 'Jonah Hex', want dit was ook gewoon een waardeloze k*tfilm". Zelfs de regisseur van de gefaalde blockbuster, Jimmy Hayward, heeft er spijt van.

Excuses
Zo vervolgt Brolin: "Ik ben recentelijk weer in contact gekomen met Jimmy, die zich wilde verontschuldigen voor het feit dat ik deel heb uitgemaakt van deze flater. Het is echter zeker niet alleen zijn schuld".


Wat blijkt, Warner Bros. gaf Brolin twee weken de tijd om een regisseur te vinden voor het project. Hayward werd toen enigszins gehaast voor het project aangetrokken, maar de jonge filmmaker had niet genoeg ervaring om er iets moois van te kunnen maken. De studio ging zich er toen mee bemoeien, wat het alleen maar erger maakte.

NieuwsFilm

meest populair