De scènes in 'Spaceman' die Adam Sandler echt verschrikkelijk vond om op te nemen

De scènes in 'Spaceman' die Adam Sandler echt verschrikkelijk vond om op te nemen

Hangen in 'de ruimte' was vreselijk volgens de acteur: "ik haatte het".

Adam Sandler staat bij het grote publiek bekend als een acteur die bijna enkel en alleen te zien is in komediefilms. Hij heeft in recente jaren echter ook aangetoond serieuze rollen aan te kunnen. Hier hoort ook Spaceman tussen, al waren de opnames niet altijd even makkelijk voor Sandler.

Sandler wist hoge ogen te gooien met o.a. Uncut Gems en Hustle, twee films die voor Netflix werden gemaakt. Dat is niet anders voor Spaceman, waarvoor de acteur in de huid kruipt van de astronaut Jakub.

Ruimte
Sandler moest dan ook de nodige scènes opnemen 'in de ruimte', waardoor de acteur vaker als het ware door de lucht zweeft. Dit werd voornamelijk gedaan door het gebruik van touwen. Sandler vond dit echter een vreselijke ervaring.

Zo zegt hij tijdens een recent interview: "Gedurende meerdere weken moest ik hieraan wennen. Ik heb een onhandig lichaam dus het was allesbehalve makkelijk...". Sandler vraagt hierna aan Carey Mulligan, in de film te zien als zijn vrouw Lenka, of zij dit zou kunnen.

Verschillende mening
Mulligan antwoordt: "Oh zeker, ik doe namelijk aan pilates. Ik had graag de mogelijkheid gekregen om dit uit te proberen". Sandler eindigt door te zeggen: "Ik denk dat je er goed in zou zijn geweest. Ikzelf haatte er echter elke seconde ervan...". Bekijk hieronder de trailer van de film.



NieuwsFilm

meest populair