'Deadpool & Wolverine'-schurk bevestigd: deze actrice gaat Cassandra Nova neerzetten

'Deadpool & Wolverine'-schurk bevestigd: deze actrice gaat Cassandra Nova neerzetten

Emma Corrin kruipt in de huid van een van de grootste X-Men superschurken.

Menig filmfanaat kan niet wachten op Deadpool & Wolverine. Heel erg gek is dit niet, aangezien Ryan Reynolds natuurlijk weer te zien zal zijn als 'The Merc with a Mouth', terwijl Hugh Jackman opnieuw terugkeert als de geliefde 'Wolfie'. Maar wie is nu eigenlijk de grote schurk van het verhaal?

Al lange tijd doet een gerucht de ronde dat er de nodige grote sterren 'verstopt' in de blockbuster zitten. Zo zou zelfs Taylor Swift een rolletje in de film hebben. We wisten echter al dat Emma Corrin in Deadpool & Wolverine zit, maar nu is ook bevestigd om welke rol dit gaat.

Rol
Corrin, o.a. bekend van haar rol als Princess Diana in het vijfde seizoen van The Crown, zal namelijk in de huid kruipen van Charles Xaviers tweelingzus, genaamd Cassandra Nova. Net zoals Charles/Professor X, beschikt zij over enorme krachten, alleen gebruikt zij deze om kwaad te doen.

In de stripboeken wordt zij vaak gepresenteerd als een van de meest meedogenloze en gevaarlijke vijanden van de X-Men. Charles heeft haar in een vroeg stadium van haar ontwikkeling vernietigd in de baarmoeder via zijn telepathische krachten. Echter, haar bewustzijn overleefde en ze werd herboren als Cassandra Nova.

Wat te verwachten
Cassandra beschikt, net zoals Professor X, over krachtige telepathische en telekinetische krachten, al zijn haar motivaties vaak duister en manipulatief.


Hoe dit er precies uit zal komen te zien, daar komen we eind juli achter, wanneer Deadpool & Wolverine in de bioscoop zal draaien.

NieuwsFilm

meest populair