Deze topacteur maakte met choquerende berichten een einde aan zijn veelbelovende acteercarrière

Deze topacteur maakte met choquerende berichten een einde aan zijn veelbelovende acteercarrière

Armie Hammer werd gezien als de mogelijke nieuwe 007, maar hier zal het zeker nooit meer van komen.

Het komt wel vaker voor, dat een filmtalent een veelbelovende carrière lijkt te wachten maar dit dan toch niet uitkomt. Dit is ook zeker het geval voor Armie Hammer, die er eigenhandig voor heeft gezorgd dat zijn carrière niks meer waard is.

Hammer was hard op weg om een grote naam te worden in Hollywood. De acteur had de rollen voor het oprapen, dankzij sterke rollen in o.a. Call Me By Your Name en The Social Network. In 2020 ging het echter behoorlijk fout.

Scheiding
In juli 2020 vroeg zijn vrouw een scheiding aan. In eerste instantie leek er niet veel aan te hand te zijn, maar toen kwamen meerdere vrouwen met choquerende berichten: Hammer had hen privé-berichten gestuurd, waarin hij het o.a. had over kannibalisme en verkrachting.

Deze sms'jes en mailtjes had hij naar verschillende vrouwen gestuurd gedurende meerdere jaren. Niet zo heel gek dus, dat toen dit verhaal uitkwam er behoorlijk wat ophef ontstond. Hammer liet zich dan wel opnemen in een verslavingskliniek, maar dit mocht deren. Hij was niet meer welkom in de filmwereld.

Einde
Niemand wilde weer samenwerken met Hammer, die overal werd ontslagen, zoals o.a. van Billion Dollar Spy, Shotgun Wedding en de serie The Offer. De in ongenade gevallen acteur liet Hollywood achter zich en sindsdien hebben we zo goed als niks meer van hem vernomen.


Naar verluidt heeft Hammer nu een baantje weten te vinden in de Kaaimaneilanden, waar hij werkt als verkoper van vakantiewoningen. Wel deelde hij enkele maanden geleden het bovenstaande kiekje met zijn toch nog steeds 1 miljoen volgers op Instgram.

007
De eens zo geliefde acteur werd enkele jaren geleden gezien als een van de grote kanshebbers om het stokje over te nemen van Daniel Craigs James Bond, maar de kans lijkt nu uitermate klein dat Hammer überhaupt ooit nog eens een film zal maken.

NieuwsFilm

meest populair