Compleet nieuwe en duistere trailer voor 'Ghostbusters: Frozen Empire'

Compleet nieuwe en duistere trailer voor 'Ghostbusters: Frozen Empire'

De nieuwste 'Ghostbusters' belooft behoorlijk ijzig en grauw te worden.

Na de niet al te geliefde vrouwenversie uit 2016 verscheen in 2021 de vervolgfilm Ghostbusters: Afterlife en deze werd een stuk beter ontvangen en deed het financieel prima. Deze maand verschijnt het vervolg Ghostbusters: Frozen Empire.

In de States trapt Frozen Empire af op 22 maart, nadat de film al op 14 maart in New York City zijn wereldpremière heeft beleefd. In Nederland moeten we - helaas voor de fans - iets langer wachten. De film gaat hier officieel op 4 april in première.

Frozen Empire
De nieuwste film gaat terug naar waar het allemaal begon: de iconische brandweerkazerne in New York City. Naast de jonge helden uit Summerville zien we dit keer ook de originele Ghostbusters.

Patton Oswalt keert terug als Dr. Hubert Wartzki, Bill Murray is weer Dr. Peter Venkman, Dan Aykroyd stapt weer in de schoenen van Dr. Raymond "Ray" Stantz, en Ernie Hudson geeft opnieuw gestalte aan Dr. Winston Zeddemore.

Nieuwe trailer
De film komt dit keer van regisseur Gil Kenan, bekend van onder meer de films Poltergeist (2015) en City of Ember (2008). Jason Reitman is dit keer alleen de schrijver en producent. Vanaf 4 april zie je Ghostbusters: Frozen Empire in de Nederlandse bioscopen. Hieronder de nieuwste trailer.


in Frozen Empire moeten de Ghostbusters de aarde redden van een tweede IJstijd die in wordt gezet door de slechterik Garraka. Deze nieuwe schurk wordt na Gozer de tweede grote slechte spook in de franchise.

NieuwsFilm

meest populair