De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week op Netflix.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Spaceman (2024)
Regie: Johan Renck | Cast: Adam Sandler, Carey Mulligan, Paul Dano, e.a. | Kijk direct
Astronaut Jakub is bezig met een eenzame onderzoeksmissie aan de rand van het zonnestelsel. Hij wordt gekweld door de gedachte dat zijn vrouw thuis op aarde waarschijnlijk niet op hem zal wachten. Al snel krijgt hulp uit onverwachte hoek. Aan boord van zijn ruimteschip vindt hij namelijk een mysterieus wezen. Dit schepsel helpt hem om een oplossing te vinden voor zijn problemen.



Silver Linings Playbook (2012)
Regie: David O. Russell | Cast: Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Robert De Niro, e.a. | Kijk direct
De bipolaire Pat is na negen maanden ontslagen uit een psychiatrisch ziekenhuis. Hij heeft zijn baan, vrouw en huis verloren en gaat noodgedwongen weer bij zijn ouders wonen. Pat hoopt in ieder geval zijn vrouw terug te winnen. Dan ontmoet hij de mysterieuze Tiffany, een jonge vrouw die na de dood van haar man op drift is geraakt. Tiffany gooit Pats leven echter alleen maar verder over hoop.



Code 8: Part II (2024)
Regie: Jeff Chan | Cast: Robbie Amell, Stephen Amell, Sirena Gulamgaus, e.a. | Kijk direct
Mensen met superkrachten worden als tweederangsburgers behandeld. Connor, die eveneens superkrachten heeft, is net uit de gevangenis gekomen. Om een jong meisje te beschermen tegen een corrupte politieagent, sluit hij een onverwachte deal met een drugsbaron. Dat doet hij samen met zijn voormalige misdaadpartner Garrett.



NieuwsFilm

meest populair