'Venom 3' setfoto onthult 'Spider-Man: No Way Home' connectie

'Venom 3' setfoto onthult 'Spider-Man: No Way Home' connectie

Wanneer krijgen we een confrontatie te zien tussen Spider-Man en Venom?

In de nieuwste setfoto van Venom 3 kunnen we zien dat de film een connectie heeft met de monsterhit Spider-Man: No Way Home. Tom Hardy is dit najaar voor de derde keer te zien als de antiheld.

Aan het einde van Venom: Let There Be Carnage werd Eddie Brock getransporteerd van zijn universum naar de wereld van het MCU. Fans keken uit naar een confrontatie tussen Venom en de Spider-Man van Tom Holland, maar helaas kwam die er niet.

Direct vervolg
In de Post Credits scène van Spider-Man: No Way Home was Hardy kort te zien als Eddie Brock, hij werd weer terug getransporteerd naar zijn eigen universum zonder Spider-Man ooit ontmoet te hebben. Wel bleef er een stukje van de symbioot waar Venom uit bestaat achter in het MCU.

Tom Hardy postte onlangs een setfoto van Venom 3 op Twitter. De oplettende kijker kan zien dat Hardy nog steeds dezelfde outfit draagt die hij ook droeg tijdens zijn korte reis door het multiversum. Dit lijkt dus te betekenen dat Venom 3 zich direct na de gebeurtenissen van Spider-Man: No Way Home afspeelt.

Opnames bijna afgerond
Over het plot van Venom 3 is helaas nog niets bekend, wel weten we dat de opnames bijna zijn afgerond. Dus het is waarschijnlijk dat we binnenkort meer te weten komen over de derde Venom-film.



Venom 3 verschijnt in november in de bioscoop. Naast Hardy zijn ook Juno Temple en Chiwetel Ejiofor in de film te zien. De schrijver van de eerste twee delen, Kelly Marcel, zorgt deze keer voor de regie.

NieuwsFilm

meest populair