Keert dit personage eindelijk terug naar de 'Scream'-franchise?

Keert dit personage eindelijk terug naar de 'Scream'-franchise?

Fans roepen er al jaren om, maar tot op heden is het nog niet gebeurd.

Nu zowel Melissa Barrera als Jenna Ortega de cast van Scream 7 heeft verlaten, is het nog maar de vraag wanneer de film er komt.

Iemand die het project ook verliet, was regisseur Christopher Landon. De producenten van de film zijn dus nu naarstig op zoek naar een nieuwe richting voor de franchise.

Keert Stu terug?
Fans van Scream roepen echter al jaren om de terugkeer van een bepaald personage, dat wellicht de sleutel kan zijn tot die nieuwe richting.

De Scream-franchise staat erom bekend dat iemand nooit echt dood is, en de theorie gaat al langer dat het fanfavoriete personage Stu Macher (Matthew Lillard) uit het allereerste deel gewoon nog leeft ondanks zijn dodelijke verwondingen.

Wat vindt Lillard?
Lillard werd onlangs gevraagd wat hij van dit alles vind en reageerde als volgt: "Niemand heeft me gebeld, dat kan ik je wel vertellen. Niemand lijkt interesse te hebben in de terugkeer van Stu, behalve de fans. Maar ik denk dat ik een tv op mijn kop wel overleefd kan hebben!



En luister, ik heb een geweldige loopbaan gehad. Ik ben blij dat Scream een onderdeel van mijn leven is en mijn carrière als acteur. Mijn terugkeer moet logisch zijn binnen het verhaal en voor de makers."

Horror-icoon
Lillard kijkt ondertussen vooral uit naar een terugkeer in de Five Nights at Freddy's-franchise, waarvan het eerste deel vorig jaar een groot succes bleek:



"Ik vind het geweldig dat ik betrokken ben bij Five Nights at Freddy's, dat een enorm succes was en de derde franchise in mijn carrière is. Ik kan niet wachten om in die wereld terug te keren."

NieuwsFilm

meest populair