Wanneer komen de Director's Cuts van 'Rebel Moon' eigenlijk naar Netflix?

Wanneer komen de Director's Cuts van 'Rebel Moon' eigenlijk naar Netflix?

Er komt een langere versie van zow Rebel Moon - Part One: A Child of Fire als Part Two: The Scargiver.

Regisseur Zack Snyder heeft onthuld wanneer fans kunnen verwachten dat de Director's Cuts van zijn Rebel Moon-films naar Netflix komen.

Een van de dingen waarin Snyder uitblinkt, is dat hij grote interesse in zijn projecten weet op te wekken. Zo werd de term 'Snyder Cut' bijvoorbeeld wereldbekend door zijn geslaagde poging om een Director's Cut te maken van zijn geplaagde film Justice League.

Snyder Cuts
Nu wordt eenzelfde iets, hoewel onder veel betere omstandigheden, gedaan voor Netflix-tweeluik Rebel Moon. Het eerste deel verscheen eind 2023 en deel 2 over een dikke maand.

Dit wordt echter later dit jaar gevolgd door Director's Cuts van Rebel Moon - Part One: A Child of Fire én Rebel Moon - Part Two: The Scargiver. Maar wanneer precies?

Zes uur genieten
Snyder heeft nu zelf een update hierover gegeven tijdens een interview met I MINUTEMEN. Een van de nieuwtjes die hij deelde is dat hij beide Director's Cuts tegelijkertijd naar Netflix wil brengen.



Aldus Snyder: "We hebben nog geen datum, maar het zal ergens in de zomer worden. En het is interessant, want beide films worden ongeveer een uur langer en R-rated. Het zou gaaf zijn om de totale zes uur Rebel Moon tegelijk uit te brengen."

Volgende maand meer
Rebel Moon gaat over een jonge vrouw (Sofia Boutella) die een mysterieus verleden heeft en de missie krijgt om strijders van nabijgelegen planeten te verzamelen om een tiran voor eens en altijd uit te schakelen.



Rebel Moon - Part Two: The Scargiver is vanaf 19 april te streamen via Netflix.

NieuwsFilm

meest populair