'The Eras Tour' van Taylor Swift binnenkort te zien op Disney+ met extra nummers

'The Eras Tour' van Taylor Swift binnenkort te zien op Disney+ met extra nummers

Taylor Swift brengt haar concertfilm naar Disney+ met een hoop extra nummers.

Goed nieuws voor alle Swifties, de Taylor Swift concertfilm Taylor Swift: The Eras Tour staat binnenkort op Disney+, met een hoop extra nummers.

Taylor Swift is een van de populairste artiesten van de afgelopen jaren. Haar albums gaan als warme broodjes over de toonbank en het liveverslag van haar Eras Tour-concerten brak alle records aan de bioscoopkassa's.

Records
De film van de Amerikaanse zangeres bracht wereldwijd 261 miljoen dollar op. Daarmee is de film de succesvolste concertfilm aller tijden.

Als je het concert van Swift niet in levende lijve hebt kunnen zien en je ook de bioscoopversie hebt gemist, is er goed nieuws. Taylor Swift: The Eras Tour (Taylor's Version) is vanaf 15 maart te streamen op Disney+.

Extra nummers
Deze versie bevat 5 extra nummers, waaronder het populaire nummer Cardigan. Daarnaast zijn er 4 akoestische nummers te zien die niet in de bioscoopversie zaten. Welke nummers dit zijn blijft nog even een verrassing.



Taylor laat op haar Instagram weten dat ze super blij is dat ze een thuis voor haar film heeft gevonden op streaming. Ze is trots dat ze eindelijk het volledige concert kan laten zien aan haar fans.

.

NieuwsFilm

meest populair