Kevin Spacey herrijst als de duivel in nieuwe thriller 'The Contract'

Kevin Spacey herrijst als de duivel in nieuwe thriller 'The Contract'

Kevin Spacey speelt de duivel in de nieuwe thriller 'The Contract', na acht maanden inpraten door producenten.

Kevin Spaceyheeft een nieuwe hoofdrol gevonden die hem op het lijf geschreven lijkt. Hij zal te zien zijn als de duivel in de nieuwe thriller The Contract.

De Engelstalige film van regisseur Massimo Paolucci (All in One Day) wordt omschreven als vergelijkbaar met The Devil's Advocate (1997). De film heeft naast Spacey ook hoofdrollen voor Eric Roberts (The Dark Knight) en Vincent Spano (Alive).

Acht maanden bewerkt
In The Contract speelt Spacey een personage genaamd "The Devil" (Satan), wat ergens zou kunnen lijken op Al Pacino's rol van menselijke advocaat. Producenten Massimiliano Caroletti en Sandro Lazzarini onthulden dat ze de acteur acht maanden lang "hadden bewerkt" om hem te overtuigen de rol te spelen.

De carrière van de House of Cards-acteur stortte hard ten gronde toen hij werd beschuldigd van seksueel wangedrag in 2017. Hij werd echter vrijgesproken in 2022 van de aantijgingen van acteur Anthony Rapp.

Rentree in bioscoop
De eerstvolgende film waarin Spacey te zien is is de indie-thriller Peter Five Eight, die op 22 maart uitkomt in de Verenigde Staten. De film is de eerste hoofdrol voor de acteur sinds hij werd vrijgesproken.



NieuwsFilm

meest populair