Margot Robbie op tweede plaats, maar wie is de best betaalde acteur van 2023?

Margot Robbie op tweede plaats, maar wie is de best betaalde acteur van 2023?

Adam Sandler mag zichzelf de best betaalde acteur van het jaar kronen.

Als je zou moeten raden welke acteur en actrice het best betaald werden in 2023 is de kans groot dat je Margot Robbie op zult noemen. De acteur die het best betaald is is iets lastiger te raden.

Robbie mocht haar bankrekening met maar liefst 59 miljoen dollar spekken. Dit heeft ze voornamelijk te danken aan het mega Barbie-succes. Toch staat een andere acteur nog ver voor haar, namelijk Adam Sandler. Laatstgenoemde ontving vorig jaar 73 miljoen dollar.

Netflix
Sandler heeft namelijk een lucratieve deal getekend met Netflix. Zo was hij te zien in grote films als You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah, Murder Mystery 2 en nu weer Spaceman. Ook sprak hij een stem in voor de animatiefilm Leo en verdiende hij eveneens een flinke smak geld met stand-upcomedy.

Sandler is dus de acteur die het meeste betaald kreeg, maar Robbie steekt met kop en schouders ver boven de andere actrices uit. Ook is zij met afstand het jongste filmtalent in de top 10, die verder nog bestaat uit o.a. Ryan Gosling, Matt Damon en Tom Cruise.

Koning
Sandler neemt de kroon over van Tyler Perry, die in 2022 nog de best betaalde acteur in Hollywood was. 2019 t/m 2021 was deze titel weggelegd voor Dwayne 'the Rock' Johnson. Beide acteurs zijn dit jaar niet in de top 10 te vinden.



NieuwsFilm

meest populair