Daisy Ridley laat zich uit over de opnames van haar nieuwe 'Star Wars'-film

Daisy Ridley laat zich uit over de opnames van haar nieuwe 'Star Wars'-film

De actrice zegt dat de opnames normaalgesproken dit jaar nog van start zullen gaan.

Daisy Ridley was dé grote ster van de laatste Star Wars-trilogie. In alle drie de films was zij te zien als Rey, maar met The Rise of Skywalker leek het erop dat er een punt achter haar verhaal werd gezet. Toch keert zij terug voor meer avonturen.

Vorig jaar kregen we al te horen dat er een nieuwe film gemaakt zou worden in 'a galaxy far, far away', waarvan de titel Star Wars: New Jedi Order lijkt te zijn. Deze wordt geregisseerd door Sharmeen Obaid-Chinoy, o.a. bekend van Ms. Marvel. Nu is er weer meer nieuwe informatie.

Reactie
Tijdens een recent interview werd Ridley gevraagd naar de film. Ondanks het feit dat ze hier nog niet veel over kan of wil loslaten, heeft ze wel goed nieuws wat betreft de opnames: "Deze zouden wel eens dit jaar van start kunnen gaan".

"Ik weet dat echter nog niet zeker. De Hollywood staking heeft alles flink vertraagd. Ik weet dat het de bedoeling was om dit jaar te beginnen met filmen, maar misschien dat we te veel vertraging op hebben gelopen. Ik durf daarom niet 100% zeker deze vraag te beantwoorden".

Plot
Er is verder nog maar tamelijk weinig bekend over de blockbuster, maar dat is niet zo heel gek. Studio's als Disney proberen de plotdetails van hun grote films altijd zo lang mogelijk geheim te houden en daar slagen ze met de New Jedi Order voorlopig behoorlijk in.



NieuwsFilm

meest populair