Opvolger van de cultklassieker 'Spinal Tap' krijgt een aantal opvallende cameo's

Opvolger van de cultklassieker 'Spinal Tap' krijgt een aantal opvallende cameo's

De legendarische mockumentary 'This is Spinal Tap[' uit 1984 krijgt na 40 jaar eindelijk een vervolg.

Eén van de allereerste mockumentaries This is Spinal Tap uit 1984 komt terug met een vervolg. De cultklassieker wordt gezien als een van de beste in zijn genre en nu komt na 40 jaar eindelijk een vervolg met een aantal grote muzieksterren.

De ondeugendste heavy metalband keert dan eindelijk terug na een absentie van bijna 40 jaar. David St. Hubbins (Michael McKean), Derek Smalls (Harry Shearer) en Nigel Tufnel (Christopher Guest) - keren allemaal terug, samen met Rob Reiner (The Bucket List) als documentairemaker Martin 'Marty' Di Bergi.

De cameo's
Castle Rock Entertainment heeft nu een aantal opvallende namen aangekondigd die zich bij het vervolg zullen aansluiten. Levende legendes Elton John en Paul McCartney zijn van de partij, naast Questlove (The Roots), Garth Brooks en Trisha Yearwood..

Spinal Tap 2 begint wanneer de weduwe van manager Ian een contract erft waarin staat dat de band nog één concert verschuldigd is. Wanneer de bandleden dat niet zullen nakomen, zal ze de band aanklagen.

Het noodzakelijke concert
Het logische gevolg is dat de band weer bij elkaar wordt gebracht. Ze worden gedwongen om met elkaar om te gaan en dit éne concert toch te spelen.


Onlangs is de productie van de film begonnen in New Orleans, Louisiana. Er wordt over gesproken dat andere cameo's nog geheim worden gehouden tot later.

This is Spinal Tap
Het origineel This is Spinal Tap werd in 1984 ontvangen met lovende kritieken en scoort een 7,9 op IMDb. De mockumentary is een van de weinige films die is opgenomen in het National Film Registry.



NieuwsFilm

meest populair