Trailer voor gloednieuwe spionagethriller 'Heart of the Hunter', een boekverfilming van Netflix

Trailer voor gloednieuwe spionagethriller 'Heart of the Hunter', een boekverfilming van Netflix

De streamingdienst brengt de actiefilm eind deze maand al uit.

Netflix brengt elk jaar weer de nodige originele films en series uit. Nu deelt de streaminggigant weer de eerste beelden van een nieuwe actieknaller, genaamd Heart of the Hunter.

De film, die een boekverfilming is van het gelijknamige boek, werd geregisseerd door Mandla Dube, o.a. bekend van Silverton Siege. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Bonko Khoza, Connie Ferguson en Masasa Mbangeni.

Wat te verwachten
Het verhaal gaat over een gepensioneerde huurmoordenaar, Zuko, die nu een rustig leventje leidt samen met zijn gezin. Echt lang kan Zuko hier echter niet van genieten, aangezien hij wordt gedwongen weer in actie te komen.

Een oude vriend van hem is ontvoerd en Zuko wil hem bevrijden. Tijdens deze missie ontdekt hij echter dat er veel meer aan de hand is en komt hij achter een grote samenzwering in het hart van de Zuid-Afrikaanse regering.

Trailer
Heel erg lang hoeven we niet meer op de film te wachten, aangezien deze al eind van de maand op Netflix te zien zal zijn. Tot die tijd zullen we het moeten doen met de onderstaande trailer.



NieuwsFilm

meest populair