Sterrencast voor nieuwe film van 'Midsommar'-regisseur Ari Aster

Sterrencast voor nieuwe film van 'Midsommar'-regisseur Ari Aster

Joaquin Phoenix, Emma Stone, Austin Butler hebben een rol in Eddington.

We kunnen ons verheugen op een ambitieuze film van Midsommar-regisseur Ari Aster. Voor zijn western, Eddington, heeft hij grote namen gestrikt en dat nieuws belooft nu al heel veel goeds!

De productie van de nieuwste film van Ari Aster is officieel van start gegaan en A24 deelt daarmee ook welke topacteurs te zien zijn in de western.

Joaquin Phoenix
We hebben het dan absoluut niet over de minste namen. Joaquin Phoenix werkt na Beau is Afraid opnieuw met Aster en zal de hoofdrol vertolken in Eddington.

Daarnaast zien we ook kersverse Oscarwinnares Emma Stone terug in de film die wordt omschreven als 'contemporary western'.

Pascal en Butler
Op dit moment maakt Austin Butler furore als Feyd-Rautha Harkonnen in Dune: Part Two en binnenkort zien we hem dus ook terug in Eddington.



Na space-western The Mandalorian mag Pedro Pascal ook niet ontbreken van Aster. Luke Grimes, Deirdre O'Connell, Michael Ward en Clifton Collins Jr. maken de cast compleet voor nu.

Nachtmerries
Er is nog maar weinig bekend over Eddington, maar we weten wel dat de film gaat over een sheriff in een kleine stad in New Mexico. Maar afgaande van de films die Aster eerder maakte, kunnen we ongetwijfeld nachtmerrie-materiaal verwachten.

NieuwsFilm

meest populair