Nieuwe releasedatum en titel voor Tom Hardy's 'Venom 3'

Nieuwe releasedatum en titel voor Tom Hardy's 'Venom 3'

'Venom: The Last Dance' komt enkele weken eerder uit dan verwacht.

Sony komt nog met een derde en (de hoogstwaarschijnlijk) laatste Venom-film met Tom Hardy. Hier weten we nu weer iets meer over, aangezien de titel bevestigd is en er een nieuwe releasedatum is.

Er deed al een tijdje een gerucht de ronde dat Venom 3 de titel Venom: The Last Dance zou krijgen. Dit is nu bevestigd door studio Columbia Pictures, die eveneens lieten weten dat de blockbuster iets eerder uitkomt dan werd gedacht.

Releasedatum
Venom: The Last Dance zou normaal gesproken op 8 november in de bioscopen draaien, maar fans hoeven nu ietsje minder lang te wachten. De film komt nu namelijk op 25 oktober uit.

Hardy, die op sociale media al eerder de term 'The Last Dance' gebruikte toen hij het over de derde Venom-film had, lijkt ook zoals verwacht aan te geven dat dit het laatste avontuur is van de acteur als Eddie Brock/Venom.

Wat te verwachten
De regie is deze keer in handen van Kelly Marcel, o.a. bekend van Fifty Shades of Grey. Buiten Hardy zullen ook Juno Temple and Chiwetel Ejiofor in de blockbuster te zien zijn. Welke rollen zij zullen invullen is vooralsnog niet bekend.


We weten sowieso nog eigenlijk niks af van het verhaal, al verwachten de nodige fans dat Venom deze keer door het multiverse zal reizen, zoals dat ook al het geval was in de post-credit scenes in Venom: Let There Be Carnage en Spider-Man: No Way Home.

NieuwsFilm

meest populair