Millie Bobby Brown scoort wereldwijd met nieuwe fantasyfilm 'Damsel'

Millie Bobby Brown scoort wereldwijd met nieuwe fantasyfilm 'Damsel'

De jonge actrice, bekend uit Stranger Things, verovert Netflix opnieuw!

Millie Bobby Brown werd vooral bekend door haar rol als Eleven in Stranger Things, maar de jonge actrice heeft de serie niet nodig om Netflix te veroveren. De fantasyfilm Damsel scoort namelijk wereldwijd hartstikke goed en laat daarmee een diepe indruk achter bij kijkers.

We kijken over de hele wereld massaal naar Netflix' nieuwe fantasyfilm Damsel. In de hoofdrol schittert Stranger Things-ster Millie Bobby Brown.

Veel bekeken
De film kreeg al snel een toppositie in de Top 10 van best bekeken films op Netflix en bereikt nu ook al een nieuwe mijlpaal voor de streamingdienst.

Sinds de release is Damsel namelijk al 35,3 miljoen keer bekeken. Daarmee staat de fantasyfilm bovenaan de wereldwijde Top 10 op Netflix.

Draak
De jonge prinses Elodie (Brown) trouwt met een prins van een ander koninkrijk. Ze ontdekt al snel dat de koninklijke familie meedoet aan een vreemd ritueel.



Net na de bruiloft moeten zij namelijk een offer brengen om een schuld af te lossen. Elodie wordt daarom een donkere grot in gegooid en staat al snel oog in oog met een gevaarlijke draak.

NieuwsFilm

meest populair