Eerste volledige trailer voor 'The Crow': nu met Bill Skarsgård als Eric Draven

Eerste volledige trailer voor 'The Crow': nu met Bill Skarsgård als Eric Draven

In 1994 verscheen al de bekende en goed ontvangen eerste verfilming, toen met Brandon Lee.

In 1994 verscheen de verfilming The Crow, gebaseerd op de graphic novel uit 1989 van James O'Barr. Daarin heeft Brandon Lee, die overleed tijdens de opnames van de film, de hoofdrol als het personage Eric Draven. Binnenkort verschijnt de reboot.

In de reboot, die gewoon weer The Crow heet, heeft Bill Skarsgård (It, John Wick: Chapter 4) de hoofdrol. Hij speelt Eric Draven alias The Crow. Uiteraard zal ook deze film weer moeten uitmonden in een reeks. Daarvoor moet de eerste film wel financieel succesvol zijn.

Verhaal
Het verhaal van de nieuwe film is uiteraard niet veel anders dan de eerdere film of de comic. We ontmoeten de 'soulmates' Eric Draven (Skarsgård) en Shelly Webster (FKA twigs). Ze worden op brute wijze vermoord wanneer Shelly's duistere verleden haar inhaalt.

Eric krijgt dat kans om zijn ware liefde te redden. Daarvoor zal hij zichzelf moeten opofferen en kan hij op zoek naar genadeloze wraak op hun moordenaars. Zijn wraak brengt de werelden van de levenden en de doden dichter bij elkaar dan ooit.

Juni
Ondanks dat de onderstaande eerste trailer voor The Crow spreekt over 'coming soon', is de verschijningsdatum al geprikt. Deze staat vast op 7 juni 2024.
NieuwsFilm

meest populair