Veelbelovende tijdreisfilm 'The Greatest Hits' van Disney+ levert eerste trailer af

Veelbelovende tijdreisfilm 'The Greatest Hits' van Disney+ levert eerste trailer af

Regisseur Ned Benson is eindelijk terug en lijkt het nog niet verleerd te zijn.

Het is een hele lange tijd geleden dat regisseur Ned Benson een film heeft uitgebracht. Zijn laatste stamt namelijk alweer uit 2014, namelijk The Disappearance of Eleanor Rigby. Nu is hij echter terug met The Greatest Hits.

Centraal in het verhaal staat Harriet, die door middel van bepaalde liedjes naar het verleden terug kan reizen. Op deze manier herbeleeft ze haar romantische tijden met haar voormalige vriend, die tijdens een ongeluk om het leven is gekomen.

Keuze
In het heden ontmoet ze een andere man, met wie ze een band krijgt. De twee groeien naar elkaar toe, maar het verleden kan ze maar niet loslaten. Terwijl ze tussen de muziek en haar herinneringen schippert vraagt Harriet zich af of ze, indien mogelijk, het verleden wil veranderen.

De rol van Harriet is weggelegd voor Lucy Boynton, o.a. bekend van Bohemian Rhapsody. Andere belangrijke rollen worden ingevuld door Justin H. Min (Beef), Austin Crute (Booksmart) en de nieuwe Superman-acteur David Corenswet.

Ontvangst
Voorlopig scoort The Greatest Hits op IMDb een geweldige 8,7. De film zal al vanaf volgende maand te zien zijn. Tot die tijd zullen we het moeten doen met de onderstaande trailer.



NieuwsFilm

meest populair