'Leprechaun'-fans opgelet: er wordt gewerkt aan een reboot

'Leprechaun'-fans opgelet: er wordt gewerkt aan een reboot

Regisseur Felipe Vargas laat zich erover uit en heeft grootste plannen.

In 1993 kwam de eerste Leprechaun-film uit. Ondanks het feit dat deze niet geweldig werd onthaald, was het wel een financieel succes. Er kwamen dan ook de nodige vervolgen en nu komt er weer eentje aan.

Deze keer mag Felipe Vargas het gaan proberen. De regisseur liet weten wat zijn plannen zijn: "Ik voel me enorm vereerd dat ik hiermee aan de slag mag gaan. Het is zo'n gave franchise. Je hebt oneindig veel mogelijkheden".

Doel
Vargas vervolgt: "Het hoeft allemaal niet te serieus. Ik wil gaan voor iets ranzigs en krankzinnigs met een vleugje sexy. We zijn wel nog wat dingetjes aan het testen om de juiste toon te vinden. Ik denk dat het ergens tussen horror en komedie in zal komen te liggen".

"Ik zou het persoonlijk heel gaaf vinden als het super eng wordt maar dat je ook in lachen uit kan barsten. We willen terug gaan naar de roots van de 'Leprechaun'-franchise. Het wordt iets voor de kenners maar tegelijkertijd willen we ook iets maken waar de nieuwkomers van kunnen genieten".

Origineel
In de originele film was acteur Warwick Davis nog te zien als de leprechaun, die uit is op wraak nadat zijn pot met goud is gestolen. Niemand minder dan Jennifer Aniston speelde eveneens in Leprechaun.


Meerdere reboots volgden, maar deze waren niet allemaal even succesvol. Laten we hopen dat dit nieuwe deel wel aanslaat.

NieuwsFilm

meest populair