Opvallend: 'Spider-Man: No Way Home'-duo J.K. Simmons en Tom Holland hebben elkaar nog nooit gezien

Opvallend: 'Spider-Man: No Way Home'-duo J.K. Simmons en Tom Holland hebben elkaar nog nooit gezien

Ondanks het feit dat de twee samenwerken aan in de Marvel-blockbuster troffen ze elkaar nooit.

J.K. Simmons heeft al heel wat films gemaakt, maar een van zijn bekendste rollen is ongetwijfeld die van J. Jonah Jameson in de Spider-Man-films. Dankzij het multiverse kon hij terugkeren voor Spider-Man: No Way Home, maar Tom Holland heeft hij nooit gezien.

Holland speelt nu al enkele jaren de geliefde superheld. Ondanks het feit dat er gesproken wordt over een eventuele terugkeer, is dit nog verre van zeker. Misschien was No Way Home dus wel zijn laatste optreden. Simmons heeft de hoofdrolspeler echter nog nooit ontmoet.

Opvallend
De Marvel-blockbuster werd gemaakt tijdens de pandemie, dus het is wel te begrijpen dat de regels destijds wat strenger waren. Toch is het vreemd dat Holland en Simmons elkaar nog nooit hebben gezien, niet op de set of daarbuiten.

De met een Oscar bekroonde Simmons laat zich hierover uit: "Ik heb een scene opgenomen met Tobey Maguire, maar nooit met Tom Holland. Wanneer ik dit zeg kijkt iedereen echt heel raar op. Ze kunnen het niet geloven dat ik hem nog niet eens heb ontmoet".

Gelegenheid
Zo vervolgt Simmons: "Ook op rode lopers, zelfs voor 'No Way Home' liepen we elkaar elke keer toch weer mis. Ik heb genoten van de trilogie met Sam Raimi, maar in de laatste Spider-Man film had ik natuurlijk ook maar een klein rolletje. Toch vond ik dit ook weer fantastisch".



NieuwsFilm

meest populair