3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Van spectaculair showspektakel tot indrukwekkende oorlogsfilm: deze leuke films zijn nu lekker te streamen.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Do Revenge (2022)
Regie: Jennifer Kaytin Robinson | Camila Mendes, Maya Hawke, Austin Abrams, e.a. | Te zien op: Netflix
De populaire en knappe Drea schaamt zich kapot wanneer een intieme video die alleen bedoeld was voor haar vriendje uitlekt. Ze wordt onttroond op de chique privéschool waar ze op zit en sluit een geheime deal met Eleanor, een bescheiden nieuwe leerling over wie de nodige roddels verspreid worden, om wraak te nemen op elkaars vijanden.



The Greatest Showman (2017)
Regie: Michael Gracey | Cast: Hugh Jackman, Zac Efron, Zendaya, e.a. | Te zien op: Disney+
Wanneer een recensent de gebrandmerkte freakshow van entertainer P.T. Barnum afkraakt en bestempelt als 'circus', besluit hij deze recensie in zijn voordeel te gebruiken. Iedereen die de recensie meeneemt, mag voor de helft van het geld naar binnen. Dit blijkt een gouden zet. Al snel groeit de voorstelling van Barnum uit tot wereldwijde sensatie. Maar al dat succes dreigt tegelijk ook zijn ondergang te worden.



Tigerland (2000)
Regie: Joel Schumacher | Cast: Colin Farrell, Matthew Davis, Clifton Collins Jr., e.a. | Te zien op: Disney+
1971. De rebelse Roland Bozz, die net uit de gevangenis is gekomen, voegt zich bij een peloton jonge soldaten in legerbasis Tigerland. In dit trainingskamp worden soldaten voorbereid voor vertrek naar Vietnam. Ondanks zijn opstandigheid, wordt hij aangewezen als aanvoerder van zijn eenheid. Met succes weet Bozz zijn mannen te verenigen, met buitengewone gevolgen.



NieuwsFilm

meest populair