Taylor Swift zet Disney+ op zijn kop met haar 'Eras Tour'-film

Taylor Swift zet Disney+ op zijn kop met haar 'Eras Tour'-film

Taylor Swift breekt records met The Eras Tour op Disney+ als succesvolste concertfilm aller tijden.

Taylor Swift blijft maar scoren met haar Eras Tour. Het was al de succesvolste tour aller tijden, de succesvolste concertfilm aller tijden, en nu breekt swift weer records met The Eras Tour op Disney+.

De concertfilm Taylor Swift: The Eras Tour staat sinds vorige week op de streamingdienst van Disney. In het eerste weekend is er 16,2 miljoen uur lang gekeken naar de film door 4,6 miljoen verschillende gebruikers. Daarmee is de film van Swift nu al de succesvolste muziek-film ooit op Disney+.

Records
Taylor Swift gaat al een jaar lang de wereld over met haar Eras Tour, en verkocht al voor meer dan een miljard dollar aan tickets. Nooit eerder verdiende een artiest zo veel geld aan een tour.

In 2023 verscheen een registratie van haar concert in Los Angeles in de wereldwijde bioscopen. De film verdiende een indrukwekkende 261 miljoen dollar aan de wereldwijde bioscoopkassa's. Daarmee is de film de meest succesvolle concertfilm aller tijden.

Nieuwe nummers
De Disney+ versie van de Eras Tour geeft fans nog meer Taylor Swift om van te smullen. De film is 40 minuten langer dan de bioscoopversie en bevat meerdere nummers die niet in de bioscoop te zien waren.



NieuwsFilm

meest populair