Bijzondere scène uit 'Maestro' met Bradley Cooper krijgt veel kritiek van experts

Bijzondere scène uit 'Maestro' met Bradley Cooper krijgt veel kritiek van experts

Volgens deze professionele muzikanten kloppen de beweringen van de acteur helemaal niet...

Bradley Cooper greep naast een Oscar met zijn nieuwste film Maestro, maar werd over het algemeen prima ontvangen door kijkers en critici. Maar een specifieke scène kan nu rekenen op flink wat kritiek van muzikale experts.

In Maestro staat het leven van de legendarische dirigent Leonard Bernstein centraal. In de film zit een dirigeerscène waar iedereen het massaal over heeft.

Experts
Bradley Cooper, die Bernstein speelt, heeft naar eigen zeggen zes jaar lang geoefend hoe hij zes minuten aan muziek kan dirigeren om deze scène neer te zetten.

Daar klopt volgens een tweetal YouTubers (TwoSetViolin) helemaal niets van. De twee professionele muzikanten beweren dat de scène niet bepaald goed in elkaar zit.

Niet goed gedirigeerd
"Er is een beetje overmatige beweging, dus waar het eigenlijk stopt en weer begint is moeilijk af te lezen", zegt Chen daarover. Het acteren wordt daarentegen wél geprezen door de twee YouTubers.



In Maestro volgen we het indrukwekkende liefdesverhaal tussen muzieklegende Leonard Bernstein en Felicia Montealegre Cohn Bernstein (Carey Mulligan).

NieuwsFilm

meest populair