Mark Wahlberg kon het niet goed vinden met Martin Scorsese op de set van 'The Departed'

Mark Wahlberg kon het niet goed vinden met Martin Scorsese op de set van 'The Departed'

"Ik was een beetje pissig over bepaalde dingen", verklapt de acteur in een nieuw interview.

The Departed is één van de meest iconische films uit het oeuvre van regisseur Martin Scorsese, maar volgens Mark Wahlberg ging niet alles even goed op de set. De acteur onthult waarom hij enorm botste met de regisseur van de misdaadfilm.

In The Departed komen een aantal Hollywood-legendes bij elkaar. Zo zien we Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Jack Nicholson en Mark Wahlberg terug in de film.

'Beetje boos'
Wahlberg speelde de rol van de heethoofdige sergeant Digman. Een aardige rol, maar toch was hij niet altijd blij op de set. Dat vertelt Wahlberg in gesprek met de Happy Sad Confused Podcast.

"Ik was een beetje boos over een paar dingen, maar uiteindelijk kwam het altijd goed", vertelt de acteur. Hij heeft het over problemen in de planning met betrekking op een andere film: Invincible.

Voordelen
Zo had hij zijn haar laten groeien voor de rol en hij wilde het niet knippen. "Maar ik begrijp volledig waar Marty vandaan kwam. Hij had te maken met Jack, Matt, Leo en Alec."



"Eigenlijk zou ik een andere rol spelen en eigenlijk zou ik betaald krijgen. Maar toen ik uiteindelijk Dignam zou spelen, zag ik ook de voordelen van de rol", vertelt hij.

NieuwsFilm

meest populair