'Star Wars' zet "blauwe melk" in het schap voor de echte fan

'Star Wars' zet "blauwe melk" in het schap voor de echte fan

TruMoo brengt het drankje dat in the Outer Rim te vinden is ook naar onze wereld.

De grootste Star Wars-fans vinden het maar wat leuk om allerlei collectorsitems van 'a galaxy far, far away' te bemachtigen. Nu krijgen zij de mogelijkheid om een van de favoriete drankjes in het Star Wars-universum te scoren, namelijk de blauwe melk.

De blauwe melk werd voor het eerst gespot in de originele Star Wars-film uit 1977 in het Outer Rim. Het melkbedrijf TruMoo gaat deze melk nu ook echt uitbrengen onder de naam 'The Star Wars TruMoo Blue Milk'.

Beschrijving
Het bedrijf beschrijft de melk als een zeer smakelijke vanilla-melk waar enkele blauwe kleurstoffen inzitten. Heel erg lang zullen de Star Wars-fans hier niet meer op hoeven wachten, want deze melk zal al vanaf 17 april in de supermarkten te vinden zijn.

Het gaat hier natuurlijk echter wel om de Amerikaanse markt, dus het zal vooralsnog iets lastiger in Europa zijn om de TruMoo Blue Milk te bemachtigen, al zal deze hoogstwaarschijnlijk wel ook via internet te bestellen zijn wanneer deze uitkomt.

Pretpark
Het is niet het eerste blauwe Star Wars-drankje dat verschijnt. In de Star Wars: Galaxy's Edge sectie van de Disney-pretparken staan ook blauwe en groene 'alien-smoothies' op de menukaart.



NieuwsFilm

meest populair