Martin Freeman, Jenna Ortega en Andrea Bang vanaf deze week opnieuw te zien in de cinema

Martin Freeman, Jenna Ortega en Andrea Bang vanaf deze week opnieuw te zien in de cinema

Twee romantische films vol spanning, erotiek en intrige gevuld met toptalenten.

Het is een topweek voor de Nederlandse bioscopen, want er staan de komende dagen veel grote en kleine releases gepland.

Vanaf donderdag kunnen we gaan genieten van een erotische thriller geregisseerd door Jade Halley Bartlett en met Martin Freeman en Jenna Ortega in de hoofdrol én een romantisch drama geregisseerd door Sherren Lee vol Amerikaanse TV-talenten.

Miller's Girl
Wanneer de getalenteerde en rebelse studente Cairo Sweet een schijnbaar onschuldige schrijfopdracht van haar charmante leraar Jonathan Miller aanneemt, raken ze verstrikt in een web van geheimen en verlangens.


De grens tussen de docent en de achtienjarige studente vervaagt als ze worden geconfronteerd met onverwachte wendingen bij het gecompliceerde project.

Float
Waverly dacht dat haar toekomst al volledig was uitgestippeld. Na een zomer bij haar ouders in Taipei zou ze als geneeskundestudent in Toronto beginnen, maar wanneer haar plannen onverwacht gewijzigd worden en ze impulsief besluit om naar een klein Canadees kuststadje te gaan, wordt haar toekomst plotseling minder zeker.


Hier ontmoet ze de knappe, lokale badmeester Blake. Nadat hij haar heeft gered van verdrinking op een zomers strandfeest, biedt Blake aan om Waverly te leren zwemmen. Naarmate de zwemlessen vorderen, bloeit er onverwachte liefde op tussen de twee, maar past Blake in de toekomstplannen van Waverly of zal dit hen uit elkaar drijven?

Miller's Girl en Float zijn vanaf 28 maart te zien in een filmhuis bij jou in de buurt.

NieuwsFilm

meest populair