Goed nieuws voor alle 'Star Trek'-fans: de volgende film is al helemaal opgenomen

Goed nieuws voor alle 'Star Trek'-fans: de volgende film is al helemaal opgenomen

Acteur Robert Kazinsky laat zich uit over de veelbelovende blockbuster.

Star Trek-fans hebben iets om naar uit te kunnen kijken. Acteur Robert Kazinsky liet op sociale media weten dat de eerstvolgende Star Trek film, genaamd Section 31, volledig opgenomen is. De kans is dus groot dat we over niet al te lang getrakteerd zullen gaan worden op nieuwe beelden.

Kazinsky, o.a. bekend van Captain Marvel en The Gray Man, mag duidelijk nog niet al te veel verklappen. Op zijn Instagram-pagina mag hij dan wel al enkele kiekjes hebben gepost die een verband hebben met Star Trek, dit verklapt nog zo goed als niks.

Bericht
Zo schrijft hij: "En zo wordt er een punt gezet achter een van de beste ervaringen van mijn leven. We hebben allemaal wel eens van het spreekwoord 'never meet your heroes' gehoord, maar ik ben blij dat ik ze wel ontmoet heb".

"Er zijn maar weinig helden waar ik aan kan denken die meer voor mij betekenen dat Star Trek. Dit was de eerste keer in mijn leven dat ik een van mijn helden mocht ontmoeten en deze persoon was nog beter dan ik had kunnen dromen".

Wat te verwachten
Over wie Kazinsky het hier heeft is niet duidelijk, al noemt hij in zijn bericht wel ook de met een Oscar bekroonde Michelle Yeoh (Everything Everywhere All At Once).


Zij zal eveneens in de film te zien zijn, die wordt gemaakt door Olatunde Osunsanmi. Ergens volgend jaar zal de blockbuster te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair