Scarlett Johansson officieel in gesprek voor 'Jurassic World 4'

Scarlett Johansson officieel in gesprek voor 'Jurassic World 4'

Eerder ging al een gerucht dat de actrice mee zou willen spelen, maar nu worden deze geruchten ook officieel bevestigd.

Er gingen al een tijdje geruchten rond dat Scarlett Johansson een grote rol zou moeten spelen in Jurassic World 4, maar nu zijn de gesprekken met de actrice ook officieel bevestigd door The Hollywood Reporter.

Niks is echter nog zeker, want de eerder beoogde regisseur David Leitch werd ook na een meningsverschil over de creatieve insteek vervangen door Gareth Edwards (The Creator).

Scarlett & dino's
De casting van Johansson lijkt hoe dan ook te bevestigen dat de makers met het vierde deel een nieuwe weg willen inslaan met een volledig nieuwe set personages.

Als de film er komt is Jurassic World 4 (of wat de titel ook wordt) het zevende deel in de Jurassic-franchise, die in 1993 werd gestart door Steven Spielberg.

Megasucces
En hoewel de laatste paar Jurassic World-films niet bepaald populair waren bij de critici, werden ze alle drie ontzettend goed bezocht.


Het laatste deel, Dominion, heeft de verhaallijnen uit de Park- en World-films afgerond, dus fans hebben zich sindsdien afgevraagd hoe Universal verder kan gaan met de franchise.

Hoe verder?
Lang geleden gingen er geruchten over een Jurassic-film waarin met behulp van genetische manipulatie mensen en dinosaurussen worden gekruist, maar of dit idee nu gebruikt gaat worden is nog onduidelijk.


Jurassic World 4 moet in de zomer van 2025 wereldwijd de bioscopen bereiken.

NieuwsFilm

meest populair