Gerucht: Nieuwe film Paul Thomas Anderson met Leonardo DiCaprio heeft megabudget

Gerucht: Nieuwe film Paul Thomas Anderson met Leonardo DiCaprio heeft megabudget

De nieuwe film heeft een sterrencast met Leonardo DiCaprio, Sean Penn en Regina Hall.

There Will Be Blood-regisseur Paul Thomas Anderson gaat zich niet inhouden voor zijn nieuwe film. Volgens geruchten heeft de film het enorme budget van $175 miljoen dollar.

De opnames van het nieuwe Warner Bros. project zijn eind januari in Californië. De film die Anderson zelf ook schreef wordt omschreven als de "commercieelste" film van de regisseur ooit.

Mooie sterrencast
Dat de productiekosten een stuk hoger liggen is ook te danken aan de sterrencast. Zo spelen Leonardo DiCaprio, Sean Penn en Regina Hall de hoofdrollen van de nieuwe film die gepland staat voor de zomer van 2025.

Anderson maakte eerder o.a. Licorice Pizza (2021), Magnolia (1999) en There Will Be Blood (2007). Die laatste film was zijn succesvolste en won twee Oscars, maar leverde 'slechts' $76 miljoen dollar op.

Achtervolgingen
Warner Bros. gaat dus een all-in met de release voor de nieuwe film van Anderson met het budget van $175 miljoen dollar. De plotdetails blijven tot nu toe nog geheim, maar op setfoto's zijn veel achtervolgingen met auto's te zien.



NieuwsFilm

meest populair