Buitensporige eerste trailer 'Bad Boys: Ride or Die' met Will Smith en Martin Lawrence

Buitensporige eerste trailer 'Bad Boys: Ride or Die' met Will Smith en Martin Lawrence

Op het vierde deel van Bad Boys hoeven we niet zo lang te wachten als op deel drie.

Sony Pictures heeft redelijk onverwacht de eerste trailer online gezet voor de vierde film in de Bad Boys-filmreeks die in 1995 startte met Bad Boys. Nu hebben we de eerste beelden uit Bad Boys: Ride of Die.

De opvolger van Bad Boys For Life uit 2020 van regisseurs Bilall Fallah en Adil El Arbi staat gepland voor aankomende zomer, met 6 juni als verschijningsdatum.

Ride or Die
In de vierde film Ride or Die zien we volgens Sony weer "spectaculaire actie en buitensporige komedie". Wel is er iets anders aan de hand. Dit keer jagen ze niet op de boeven, maar slaan Miami's beste agenten zelf op de vlucht.

Die agenten zijn uiteraard weer Mike Lowrey en Marcus Burnett, gespeeld door respectievelijk Will Smith en Martin Lawrence. Ze krijgen hulp van onder andere Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Paola Nuñez, Eric Dane, Ioan Gruffudd, Jacob Scipio, Melanie Liburd, Tasha Smith en Tiffany Haddish.

Filmzomer 2024
Bad Boys: Ride or Die moet aankomende filmzomer verschijnen en wel op 6 juni. Check hieronder de eerste trailer!NieuwsFilm

meest populair