Onder de indruk van 'Gone Girl' op Netflix? Dan mag je deze 3 mysterieuze thrillers niet missen

Onder de indruk van 'Gone Girl' op Netflix? Dan mag je deze 3 mysterieuze thrillers niet missen

Drie steengoede thrillers op Netflix om meteen aan te zetten.

Op Netflix staat de mysterieuze thriller Gone Girl uit 2014, die sindsdien een echte klassieker in het genre is geworden. Met een Rotten Tomatoes-score van 87 procent deed de film het goed bij de critici.

Het publiek kon zich ook prima vermaken met de film en gaf de film ook een 87 procent op Rotten Tomatoes. Hieronder drie films die je mogelijk ook goed vindt als je hebt genoten van Gone Girl.

The Weekend Away

Regie: Kim Farrant | Hoofdrollen: Leighton Meester, Christina Ulfsparre, Luke Norris | Kijk nu



Wanneer haar beste vriendin vermist raakt in Kroatië, haast Beth zich om de waarheid te ontdekken. Maar elke aanwijzing leidt tot meer verontrustend bedrog.

Intrusion

Regie: Adam Salky | Hoofdrollen: Freida Pinto, Robert John Burke, Logan Marshall-Green | Kijk nu



Een vrouw verhuist met haar echtgenote naar een klein dorpje. Daar lijkt alles mooi en vredig, maar al snel komt hun leven op z'n kop te staan op het moment dat er een overval plaatsvindt.

Spiderhead

Regie: Joseph Kosinski | Hoofdrollen: Chris Hemsworth, Miles Teller, Nathan Jones, Jurnee Smollett | Kijk nu



In de nabije toekomst krijgen gevangenen de kans om vrijwillig mee te doen aan medische experimenten. In ruil daarvoor wordt hun straf ingekort. Een van die subjecten krijgt een drug dat hem nieuwe gevoelens van liefde geeft en daardoor bevraagt hij de realiteit van zijn emoties.

NieuwsFilm

meest populair