Eindelijk een goed nieuws voor 'Blade': gaat de film er dan toch komen in 2025?

Eindelijk een goed nieuws voor 'Blade': gaat de film er dan toch komen in 2025?

Tegenslag na tegenslag maar nu eens iets positiefs over Marvels blockbuster.

Eerder deze maand kwam er weer eens minder leuk nieuws langs voor de Blade-fans, toen bekend werd dat een van de hoofdrolspelers de blockbuster verliet. Dit was alweer de zoveelste tegenslag, maar nu is er eindelijk ook eens goed nieuws.

Maandenlang bleven de problemen zich opstapelen voor de Marvel-film. Menig regisseur stapte al op en zelfs hoofdrolspeler Mahershala Ali zou genoeg hebben van alle problemen en eraan denken te vertrekken.

Toch nog
Toch mogen Blade-fans nu opgelucht adem halen, want het lijkt er nu op dat de opnames eindelijk van start zullen gaan. Production Weekly meldt nu dat de opnames in de herfst van start zullen gaan.

De bedoeling is dat de film op 7 november 2025 in de bioscopen te zien zal zijn, maar er is echter helaas ook een mogelijkheid dat dit nog uitgesteld wordt tot 2026. Het is in ieder geval goed om te horen dat de opnames dit jaar nog plaats zullen vinden.

Regisseur
De Franse filmmaker, Yann Demange, neemt de regie voor zijn rekening. Hij wist in 2014 nog hoge ogen te gooien met de actiefilm '71 met Jack O'Connell. Vier jaar later werkte Demange weer samen met een andere grote Hollywoodster, namelijk Matthew McConaughey aan White Boy Rick.



NieuwsFilm

meest populair