Olivia Colman en Benedict Cumberbatch tekenen voor de remake van deze klassieker

Olivia Colman en Benedict Cumberbatch tekenen voor de remake van deze klassieker

'The War of the Roses' in een nieuw jasje van regisseur Jay Roach.

Een van de beste actrices in Hollywood is zonder enige twijfel Olivia Colman. Benedict Cumberbatch wordt juist weer gezien als een van de betere acteurs van zijn generatie. Dat de twee gaan samenwerken is dan ook goed nieuws voor menig filmfanaat.

Het gaat hier om The War of the Roses, een remake van de gelijknamige 1989 klassieker. Het wordt beschreven als een duistere komedie, die geregisseerd zal worden door Jay Roach (o.a. bekend van Bombshell en Meet the Parents).

Verhaal
De film volgt het perfecte koppel Theo (Cumberbatch) en Ivy (Colman). De twee hebben alles wat ze maar kunnen wensen: goede carrières, voorbeeldige kinderen en een spannend seksleven. Toch blijft dit niet lang goed gaan.

De familieleden zijn namelijk jaloers op elkaars prestaties, waardoor Theo behoorlijk competitief wordt. Hij wil de succesvolste zijn en begint de anderen te wantrouwen, maar juist daardoor lijkt er een einde aan alles te gaan komen...

Veelbelovend
De baas van Searchlight studios, Matthew Greenfield, is enorm tevreden dat zij het project hebben weten te bemachtigen: "'The Roses' is een grappig 'bigger than life' verhaal, dat ook heel menselijk is. Met Jay, Benedict en Olivia hebben we een 'dream team'!"


Het is vooralsnog niet bekend wanneer de opnames van start zullen gaan of wanneer de film te zien zal zijn.

NieuwsFilm

meest populair