Ryan Reynolds deelt knettergekke poster van zijn fantasiefilm 'IF'

Ryan Reynolds deelt knettergekke poster van zijn fantasiefilm 'IF'

Eind volgende maand zal de film vol met grote namen te zien zijn.

Ryan Reynolds zit niet bepaald stil. De geliefde acteur brengt de ene na de andere film uit. Nu deelt hij de eerste poster van zijn nieuwste project, genaamd IF, en deze is behoorlijk bizar.

Dit is de nieuwe film van John Krasinski, die al eerder hoge ogen wist te gooien met het A Quiet Place-tweeluik. IF is echter geen horrorfilm, maar een fantasiefilm. Dat wordt ook wel duidelijk met de poster.

Verhaal
In IF staat een jong meisje centraal, dat een moeilijke tijd doormaakt. Wanneer ze plotsklaps de denkbeeldige vrienden van iedereen begint te zien, verandert haar wereld. Deze denkbeeldige vrienden zijn echter ook allemaal behoorlijk eenzaam.

Zij ziet namelijk alleen de denkbeeldige vrienden die in de steek zijn gelaten door hun bedenkers, die juist weer zijn opgegroeid met echte vrienden. Eind vorig jaar verscheen de trailer, maar nu worden we getrakteerd op een nieuwe poster.

Snel te zien
Hierop zien we Reynolds, die een belangrijke rol vertolkt. De rest van de cast mag er zeker ook zijn: Matt Damon, Ryan Reynolds, Emily Blunt, Steve Carell, Vince Vaughn, John Krasinski, Phoebe Waller-Bridge én Sam Rockwell. De film zal eind volgende maand te zien zijn.



NieuwsFilm

meest populair