"Hmmm, upgrades": Er is een nieuwe 'The Matrix'-film aangekondigd

"Hmmm, upgrades": Er is een nieuwe 'The Matrix'-film aangekondigd

En deze keer zonder één van de Wachowski- zussen als regisseur.

Warner Bros gaat een nieuwe The Matrix-film maken.

Wellicht een bittere pil om te slikken voor fans; de nieuwste film van de franchise zal de eerste zijn zonder de Wachowski-zussen als regisseur.

Verandering
Volgens Deadline keert Lana Wachowski echter wel terug als uitvoerend producent. De regie is in handen van Drew Goddard (The Cabin in the Woods).

Goddard:"Het is geen overdrijving om te zeggen dat de Matrix-films zowel film als mijn leven hebben veranderd."

Hun wereld
"Het voortreffelijke kunstenaarschap van Lana en Lilly inspireert mij dagelijks, en ik ben meer dan dankbaar voor de kans om verhalen in hun wereld te vertellen," zei Goddard in een verklaring over het nieuws.



Warner Bros Motion Pictures President of Production Jesse Ehrman deelde over het nieuws: "Drew kwam naar Warner Bros met een nieuw idee waarvan we allemaal geloven dat het een ongelooflijke manier zou zijn om de Matrix- wereld voort te zetten, door zowel te eren wat Lana als Lilly begon meer dan 25 jaar geleden en bood een uniek perspectief gebaseerd op zijn eigen liefde voor de serie en personages."

Trinity: "Neo, niemand heeft ooit zoiets gedaan." Neo: "Daarom gaat het werken."
"Het hele team van Warner Bros Discovery is heel blij dat Drew deze nieuwe Matrix- film gaat maken," aldus Jesse Ehrman.

NieuwsFilm

meest populair