De opnames van de nieuwste 'Karate Kid' zijn van start gegaan

De opnames van de nieuwste 'Karate Kid' zijn van start gegaan

Na de originele delen uit de jaren tachtig en de reboot uit 2010, is het tijd voor een nieuw hoofdstuk!

Krijg jij geen genoeg van Karate Kid? Goed nieuws, want er komt een nieuwe film aan in de franchise. Jackie Chan én Ralph Macchio keren terug in het vervolg en zijn inmiddels druk aan het werk want de opnames zijn van start gegaan!

Eén van de grootste filmhits uit de jaren tachtig: The Karate Kid. Het lijkt erop dat wij geen genoeg kunnen krijgen van de franchise, dus er staat een nieuw vervolg op de planning.

Terugkeer
Na The Karate Kid uit 1984, de reboot uit 2010 en de serie Cobra Kai, gaat Sony Pictures aan de slag met een gloednieuwe film.

Acteurs Jackie Chan én Ralph Macchio keren samen terug voor het nieuwste vervolg op de laatste reboot. Laatstgenoemde was ook te zien in de originele films en Macchio speelde nog mee in de serie Cobra Kai. Chan was te zien in de reboot uit 2010.

Opnames
De regie is in handen van Jonathan Entwistle. Hij maakte eerder de series I'm Not Okay with This en The End of the F*cking World. Op Instagram deelt hij een foto dat de productie van Karate Kid van start is gegaan.



Het is nog niet bekend waar de film exact over zal gaan, maar met de terugkeer van Macchio als Daniel LaRusso en Chan als Mr Han gaan we hoe dan ook aardig terug in de tijd.

NieuwsFilm

meest populair