Nieuwe foto 'Alien: Romulus' hint naar het lab in de "midquel/interquel"

Nieuwe foto 'Alien: Romulus' hint naar het lab in de "midquel/interquel"

Deze deur had beter gesloten kunnen blijven, want hierachter verschuilen gruwelijke monsters...

De laatste tijd krijgen we telkens meer te horen over Alien: Romulus. Zo kwam recentelijk nog de eerste trailer voorbij, die sterk werd onthaald. Nu worden we weer getrakteerd op een nieuwe foto.

We weten inmiddels waar de nieuwe Alien-film over zal gaan. Het verhaal volgt een groep jonge ruimtekolonisten, die een verlaten ruimtestation aantreffen. Zij besluiten dit te onderzoeken, in de hoop iets van waarde te vinden, maar dit hadden ze beter niet kunnen doen.

Gevaar
Nadat ze aan boord van dit ruimtestation zijn gekomen, merken ze al snel dat ze niet alleen zijn. De vraag is nu, kunnen ze nog ontsnappen? In de trailer werd het al duidelijk dat lang niet iedereen het zal overleven...

De nieuwe foto geeft een hint over de filmtitel. Het gaat hier om een deur die leidt naar het Romulus Lab, dat versierd is met een beeldhouwwerk van Romulus en Remus uit de Romeinse mythologie. Ook zien we het bekende Alien-bedrijfslogo Weyland-Yutani.

Team
Deze deur had beter gesloten kunnen blijven. Wanneer deze geopend wordt, krijgt het team astronauten te maken met bloeddorstige aliens. De hoofdrol is weggelegd voor Cailee Spaeny, o.a. bekend van Priscilla.


Andere belangrijke rollen zijn weggelegd voor David Johnsson, Archie Renaux, Isabela Merced, Spike Fearn en Aileen Wu. De regie is in de handen van Fede Alvarez. De blockbuster zal in de zomer te zien zijn, op 16 augustus om precies te zijn.

NieuwsFilm

meest populair