Goed nieuws over de 'Dune: Part Two' opvolger 'Dune Messiah'

Goed nieuws over de 'Dune: Part Two' opvolger 'Dune Messiah'

Denis Villeneuve en filmstudio Legendary maken nu bekend eraan te werken.

Denis Villeneuve gaat hoogstwaarschijnlijk even een 'Dune'-pauze nemen. Het lijkt er namelijk op dat de geliefde regisseur eerst een andere film gaat maken voordat hij zich zal focussen op Dune Messiah. Toch is er goed nieuws over dit deel.

Dune: Part Two was (en is nog steeds) een groot succes. De blockbuster werd immens goed onthaald en is een box-office kraker. Miljoenen filmfanaten willen graag zo snel mogelijk terugkeren naar Arrakis, maar de filmmaker gaf eerder al aan dat hij zijn tijd zal nemen.

Derde deel
De regisseur wil namelijk enkel en alleen een derde deel maken als hij er zeker van is dat dit beter kan worden dan zijn voorgangers. Ook liet Villeneuve weten dat hij iets van kwaliteit wil leveren en hier dus ook de tijd voor zal nemen.

Toch is er goed nieuws. Er wordt dan wel gesproken over Villeneuve's boekverfilming Nuclear War: A Scenario, iets waar hij waarschijnlijk aan begint voor de derde Dune-film, laatstgenoemde komt er in ieder geval wel.

Aankondiging
Villeneuve en studio Legendary zijn namelijk begonnen aan het derde Dune-deel volgens The Hollywood Reporter. Hoewel de opnames nog niet gestart zijn, toont het aan dat de regisseur en filmstudio actief aan de slag zijn met de plannen.



NieuwsFilm

meest populair