'Spy Kids'-hoofdrolspeelster heeft haar bedenkingen over de film: "Dat is gewoon niet mogelijk"

'Spy Kids'-hoofdrolspeelster heeft haar bedenkingen over de film: "Dat is gewoon niet mogelijk"

Carla Gugino zegt dat ze eigenlijk ouder had moeten zijn om de rol te kunnen spelen.

Het gebeurt vaker dat een acteur te oud of te jong is voor een bepaalde rol. Laatstgenoemde was ook het geval voor Carla Gugino, die in Spy Kids te zien was. De actrice onthult nu dat haar leeftijd haar overtuigingskracht in de rol ondermijnde.

Gugino wist een van de hoofdrollen te scoren in de blockbuster van Robert Rodriguez. In de originele Spy Kids-film is Gugino te zien als Ingrid Cortes, de moeder van twee kind-spionnen. Gugino zegt dat zij echter te jong was voor de rol.

Reactie
Tijdens een recent interview laat de actrice zich erover uit: "Ik was destijds pas 27. Ik vind het een beetje dubbel. Ik hou enorm veel van de film en de hele ervaring was ook geweldig. Vandaag de dag wordt er nog steeds over gesproken en ook de franchise zelf bestaat nog".

"Ik vond het ook heel leuk om Ingrid Cortes te kunnen spelen, maar achteraf gezien denk ik dat ik minstens 10 jaar te jong was voor de rol. Ingrid was zogenaamd al 10 jaar een spion, maar had twee kinderen van 9 en 11. Dat is gewoon niet mogelijk".

Meer
Toch keerde Gugino nog twee keer terug, namelijk voor Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams en Spy Kids: All the Time in the World. In 2011 kregen we een reboot voorgeschoteld, namelijk Spy Kids: All the Time in the World. Afgelopen jaar verscheen weer Spy Kids: Armageddon op Netflix.



NieuwsFilm

meest populair