Eindelijk meer duidelijkheid: dit is wanneer 'Hellboy: The Crooked Man' moet verschijnen

Eindelijk meer duidelijkheid: dit is wanneer 'Hellboy: The Crooked Man' moet verschijnen

Als dit klopt dan zullen we hoogstwaarschijnlijk binnenkort getrakteerd worden op de eerste beelden.

Een jaar geleden kregen we te horen dat er een nieuwe Hellboy-film aankomt, genaamd The Crooked Man. Het is echter alweer een lange tijd stil geweest maar nu is er eindelijk weer eens wat nieuwe informatie.

De productie van deze Hellboy-film werd alweer bijna een jaar geleden afgerond, maar een releasedatum ontbrak. Nu zegt Mike Mingola, de bedenker van Hellboy, dat de blockbuster normaal gesproken deze herfst nog te zien zal zijn.

Verhaal
Mocht je niet weten waar deze reboot over gaat, hierin krijgen we een nieuwe Hellboy te zien. Hij werkt samen met een jonge BPRD-agent, wanneer ze terecht komen in de Appalachia van de jaren vijftig. Hier ontdekken zij een kleine gemeenschap die wordt achtervolgd door heksen, geleid door de 'Crooked Man'.

De hoofdrol is weggelegd voor Jack Kesy, voornamelijk bekend van Deadpool 2. Andere belangrijke rollen zullen worden ingevuld door Jefferson White (Yellowstone), Adeline Rudolph (Resident Evil) en Leah McNamara (Normal People).

Regisseur
De regisseur van de blockbuster is Brian Taylor, bekend van het Crank-tweeluik en de keiharde actiefilm Gamer. Als de film daadwerkelijk in de herfst te zien zal zijn zal meer informatie en hopelijk de eerste officiële beelden snel volgen.



NieuwsFilm

meest populair