Is Dracula de vader van de vampierballerina in 'Abigail'?

Is Dracula de vader van de vampierballerina in 'Abigail'?

"Ze heeft zeker een verleden met haar vader en dat zul je tijdens de film ontdekken," aldus titulaire hoofdrolspeelster Alisha Weir.

De slogan "kinderen kunnen zulke monsters zijn" en de synopsis van Abigail suggereren dat het monsterlijke meisje in de horrorfilm, misschien wel het bloedzuigend duivelsgebroed is van graaf Dracula.

Filmmakers Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillett en actrice Alisha Weir onthullen in een interview met Screenrant een tipje van de cape en vertellen over de vader in het verhaal.

Een schaduw
Bettinelli-Olpin vertelt: "Hij is een groot deel van het verhaal. Zijn aanwezigheid is soort van als een schaduw die over alles heen gaat wat er gebeurt."

"Haar relatie met haar vader, hij is mysterieus. En er zijn zoveel wendingen in deze film, en ik wil niets verklappen over wie haar vader is," vult Weir aan.

Misdaadbaas uit de onderwereld
"Ze heeft zeker een verleden met haar vader en dat zul je tijdens de film ontdekken. Hij is een misdaadbaas uit de onderwereld, en hij is mysterieus," aldus Weir.



Abigail gaat over een groep criminelen die de jonge ballerinadochter van een machtige figuur heeft ontvoerd en zich terugtrekken in een afgelegen landhuis.

Opgesloten met een buitengewoon meisje
Ze zijn zich er echter niet van bewust dat ze binnen zijn opgesloten met een buitengewoon klein meisje. Eén voor één beginnen ze te beseffen dat dit misschien wel hun laatste nacht is.



Abigail en de overheersende schaduw verschijnen vanaf 18 april in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair